Xai amb cigrons i batates dolces

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de cigrons secs
  • 800 grams de cuixa de xai
  • 4 cullerades de Tikka Masala
  • 3 cullerades de iogurt natural
  • 25 grams de gingebre
  • 1 ceba
  • 1 pal de canyella
  • 2 cullerades d'oli
  • 400 grams de tomàquets pelats en llauna
  • ½ dl d'aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 600 grams de patates dolces
  • ½ manat de coriandre

4 racions

Elaboració

A la vigília:
Remulla els cigrons en abundant aigua freda, deixa reposar durant la nit.
Talla la carn en cubs de 3 cm.
Barreja la pasta Tikka Masala amb el iogurt.
Barreja amb la carn, tapa i deixa marinar a la nevera durant la nit.
L'endema:
Escorre els cigrons
Pica el gingebre i la ceba ben fins.
Salta a foc mitja la barreja anterior junt amb la canyella i l'oli. Afegeix la carn i cuina breument.
Agrega els cigrons, els tomàquets, i aigua, assaona amb sal. Tapa i cou a foc lent durant uns 30 minuts.
Mentrestant, talla les batates en cubs de 2,5 cm.
Afegeix les batates dolces i acaba la cocció, durant 30 minuts més.
Escampa el coriandre per sobre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: