Xai amb cigrons i batates dolces

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 200 grams de cigrons secs
  • 800 grams de cuixa de xai
  • 4 cullerades de Tikka Masala
  • 3 cullerades de iogurt natural
  • 25 grams de gingebre
  • 1 ceba
  • 1 pal de canyella
  • 2 cullerades d'oli
  • 400 grams de tomĂ quets pelats en llauna
  • ½ dl d'aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 600 grams de patates dolces
  • ½ manat de coriandre

4 racions

ElaboraciĂł

A la vigĂ­lia:
Remulla els cigrons en abundant aigua freda, deixa reposar durant la nit.
Talla la carn en cubs de 3 cm.
Barreja la pasta Tikka Masala amb el iogurt.
Barreja amb la carn, tapa i deixa marinar a la nevera durant la nit.
L'endema:
Escorre els cigrons
Pica el gingebre i la ceba ben fins.
Salta a foc mitja la barreja anterior junt amb la canyella i l'oli. Afegeix la carn i cuina breument.
Agrega els cigrons, els tomĂ quets, i aigua, assaona amb sal. Tapa i cou a foc lent durant uns 30 minuts.
Mentrestant, talla les batates en cubs de 2,5 cm.
Afegeix les batates dolces i acaba la cocciĂł, durant 30 minuts mĂŠs.
Escampa el coriandre per sobre i serveix de seguida.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Xai amb cigrons i batates dolces

Enllaça aquesta recepta:

404 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!