Risotto de bolets amb boletes de salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'arròs
- 1 carabassó petit
- 300 grams de xampinyons (o altres bolets)
- 8 salsitxes
- 1 l de brou de pollastre o de verdures o aigua
- 1 ceba
- 1 all
- 1 got de vi blanc o cava
- 40 grams de mantega
- 40 grams de formatge parmesà ratllat
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Desfés les salsitxes i forma boles.
En una cassola amb una mica d'oli posa a enrossir les boles de salsitxa fins que agafin color, i reserva.
En el mateix oli cou la ceba picada i l'all tallat ben petit.
Quan la ceba estigui cuita però sense color afegeix els bolets i cuina fins que s'evapori l'aigua.
Incorpora les boles de salsitxa i el carabassó tallat a daus petits, dóna un parell de voltes i ja pots afegir l'arròs, deixa coure durant un minut mentre vas remenant, l'arròs agafarà un color transparent.
Tira el vi i espera a què s'evapori l'alcohol.
Afegeix el brou bullent, a poc a poc, a mesura que l'arròs el vagi necessitant, i remou suaument constantment durant 15 a 18 minuts.
És molt Important tenir el brou bullint en un altre cassó i anar afegint a cullerots a la cassola de l'arròs de mica en mica.
Quan faltin un parell de minuts per finalitzar la cocció de l'arròs afegeix la mantega i per acabar incorpora el formatge ratllat.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1138 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c