Pesto de tomàquets secs, amb pebre vermell picant

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 100 grams de tomàquets secs
  • 1 cullerada de concentrat de tomàquet
  • 50 grams de pinyons torrats
  • 3 a 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all.
  • 50 g de formatge parmesà.
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant.
  • Sal i pebre

1 racions

Elaboració

Talla a daus petits, els tomàquets secs, afegeix en una liquadora, junt amb la pasta de tomàquet concentrat, els pinyons i l'oli d'oliva l'all, el formatge, el pebre vermell picant i tritura ben fi.
Assaona el pesto amb sal, pebre.
Col·loca en un pot de vidre.
A la nevera, es conserva molt de tems.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!