Patates al forn amb ricota i mel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates de raclette, amb la pell i en rodanxes de 5 mm de gruix
  • 2 llimones orgàniques, 1 tallada a grills, de l'altra només la pela ratllada, reserva 1 cullerada de suc
  • 1 cullerada de mantega, al punt de pomada
  • ½ xili, sense les llavors i picat finament
  • Algunes branques de farigola
  • 1 cullerada de sal
  • Pebre del molí
  • 1 culleradeta de comí, triturada en el morter
  • 250 grams de ricotta
  • 2 cullerades de mel
  • Algunes branques de farigola

4 racions

Elaboració

Barreja les patates amb els grills de llimona, la pela ratllada de la llimona, la mantega, el xili, la farigola i les especies, barreja tot bé i reparteix sobre la safata del forn.
Enforna la safata, en el forn preescalfat a 200 graus, i cuina durant 15 minuts.
Barreja la ricotta amb les dues cullerades de suc de llimona, i ruixa pel damunt de les patates, enforna novament i cuina 10 minuts més.
Retira del forn i distribueix pel damunt, la mel amb la farigola.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1515 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: