Amanida de maduixes amb merenga

Ingredients

  • 500 grams de maduixes
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 3 a 4 cullerades de suc de taronja
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 2 dl i ½ de crema
  • ½ paquet de sucre de vainilla
  • 90 grams de merengue, trencat en trossos.

4 racions

Elaboració

Talla les maduixes a quarts, barreja amb suc de llimona i taronja, sucre i una culleradeta de sucre de vainilla.
Tritura la meitat, fins a obtenir un puré ben fi, i reserva l'altra meitat
Bat la crema i el sucre de vainilla fins que estigui ben rígida.
Agrega el puré de maduixes i barreja bé el conjunt.
Omple els gots amb capes de l'altra meitat de les maduixes reservades, de puré de maduixa i trossos de merengues.
I serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

689 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!