Polenta cremosa amb estofat de bolets

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

Polenta:

  • 4 dl de llet i 4 d'aigua (Barreja)
  • 1 cub de brou vegetal
  • 150 grams de sèmola de blat de moro fina
  • Sal, pebre, i nou moscada
  • 250 grams de formatge per raclet, en rodanxes.

Estofat de fongs:

  • 250 grams de bolets barrejats, netejats, i tallats a trossos
  • 1 cullerada de mantega o crema de fregir
  • 15 grams de xampinyons de ceps secs, remullats
  • 1 gra d'all picat
  • 1 dl brou de verdures
  • 1 cullerada de farigola i orenga picats ben fins.
  • Sal, pebre
  • Farigola o orenga per decorar

4 racions

Elaboració

Polenta:

Porta a bullir la barreja de llet i aigua.
Quan bulli, agrega la polenta tot remenant, i cou amb agitació de tant en tant durant 2 a 3 minuts, assaona al gust.
Talla 80 grams de formatge a daus i barreja amb la polenta. Distribueix la polenta en els bols i reserva a la calor.

Estofat de bolets:

Salta els bolets mixtos en la mantega durant 5 minuts.
Redueix el foc, afegeix els bolets, ceps i cuina durant 2 a 3 minuts.
Agrega l'all, afegeix el brou, les herbes, i cuina a foc lent durant 5 minuts més.
Posa la resta de rodanxes de raclet per sobre els bols de polenta reservats.
Enforna al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 8 a 10 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Retira i escampa l'estofat de bolets a la part superior dels bols.
Decora amb la farigola o l'orenga


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!