Polenta cremosa amb estofat de bolets
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Polenta:
- 4 dl de llet i 4 d'aigua (Barreja)
- 1 cub de brou vegetal
- 150 grams de sèmola de blat de moro fina
- Sal, pebre, i nou moscada
- 250 grams de formatge per raclet, en rodanxes.
Estofat de fongs:
- 250 grams de bolets barrejats, netejats, i tallats a trossos
- 1 cullerada de mantega o crema de fregir
- 15 grams de xampinyons de ceps secs, remullats
- 1 gra d'all picat
- 1 dl brou de verdures
- 1 cullerada de farigola i orenga picats ben fins.
- Sal, pebre
- Farigola o orenga per decorar
4 racions
Elaboració
Polenta:
Porta a bullir la barreja de llet i aigua.
Quan bulli, agrega la polenta tot remenant, i cou amb agitació de tant en tant durant 2 a 3 minuts, assaona al gust.
Talla 80 grams de formatge a daus i barreja amb la polenta. Distribueix la polenta en els bols i reserva a la calor.
Estofat de bolets:
Salta els bolets mixtos en la mantega durant 5 minuts.
Redueix el foc, afegeix els bolets, ceps i cuina durant 2 a 3 minuts.
Agrega l'all, afegeix el brou, les herbes, i cuina a foc lent durant 5 minuts més.
Posa la resta de rodanxes de raclet per sobre els bols de polenta reservats.
Enforna al mig del forn preescalfat a 180 graus durant 8 a 10 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Retira i escampa l'estofat de bolets a la part superior dels bols.
Decora amb la farigola o l'orenga

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
969 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c