Mango i mousse de coco

Ingredients

  • 2 mangos (madurs)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 200 grams de crema batuda
  • 500 grams de mató
  • 100 grams de crema de coco
  • 40 grams de sucre.

4 racions

Elaboració

Pica finament la carn dels mangos i assaboreix amb el suc de llimona.
Bat la crema fins que estigui ben rígida.
Bat amb el batedor, el mato i la crema de coco.
Agrega i barreja la crema batuda.
Condimenta amb el sucre.
Alternativament posa capes de crema de coco i de mango en els gots.
Refreda, com a mínim durant 1 hora.
Serveix adornat amb uns trossets de mango pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: