Tallarines amb rossinyols

Ingredients

  • 250 grams de tallarines
  • 60 g de mantega
  • 800 grams de rossinyols
  • 200 grams de pèsols frescos o congelats
  • 1 mica de comí
  • 15 grams de farina
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 remet de julivert picat ben fi
  • 1 mica de pebre
  • 1 culleradeta de sal
  • 5 escalunyes
  • 180 grams de crema batuda

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets amb un ganivet, rebutja les tiges, i talla en meitats o quarts.
Fregeix les escalunyes tallades ben fines, en la mantega
Agrega els rossinyols i salteja durant uns 3 minuts.
Afegeix la meitat de la crema batuda, tapa i cuina a foc lent durant 5 minuts.
Espolsa la resta de crema batuda amb la farina i espècies.
Barreja al cuinat de bolets, i porta breument a ebullició.
Afegeix els pèsols, prèviament cuinats i el julivert, cobreix i deixa reposar
Cuina les tallarines en molta aigua salada, fins que estiguin al dente, retira i escorre bé.
Distribueix la pasta en plats i agrega la salsa per sobre.
Serveix de seguida abans que es refredi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!