Vedella a la Stroganoff

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de bistecs de vedella d'aproximadament 1 centímetre i ½ cm de gruix
  • Una mica de pebre
  • Mantega per fregir
  • Una mica de farina blanca per polsar
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 ceba, tallada en anelles fines
  • 1 pebre vermell, triturat, a tires fines
  • 200 grams de Xampinyons, tallats a rodanxes
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 ½ dl de vi blanc
  • 1 ½ dl de brou de bou
  • 180 grams de nata agra
  • 3 cullerades de mostassa
  • 3 cogombres en vinagre, tallats en tires fines,
  • Sal i pebre, segons calgui.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus, calor a, sobre i a sota.
Fon la mantega en una paella.
Fregeix la carn en dues vegades, espolsa amb la farina i cuina a foc fort durat 1 minut, cada porció.
Retira i condimenta al gust amb sal i pebre, reserva i mantén calenta.
Redueix la calor, amb un paper absorbent de cuina, redueix el greix de la paella.
Escalfa la mantega a la mateixa paella, agrega la ceba i sofregeix junt amb el xili, quan comença a agafar color afegeix els xampinyons i salta durant un minut, espolsa el pebre vermell pel damunt i cuina breument, procura que no es cremi.
Afegeix el vi i el brou, porta a ebullició i cuina fins a reduir a la meitat.
Redueix la calor i afegeix la crema agra i la mostassa, barreja el conjunt be i agrega el cogombre i la carn reservada, deixa escalfar i condimenta si és necessari.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!