Pastanagues a la crema

Ingredients

  • 500 grams de pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 remet de julivert
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mantega
  • Una mica de sal i pebre
  • 3 cullerades crema
  • Una mica de sucre

4 racions

Elaboració

Pela les pastanagues i talla a rodelles o trossos fins.
Talla la ceba a daus petits.
Sofregeix els daus de ceba en la mantega i l'oli, fins que estiguin transparents.
Afegeix les pastanagues, salpebra i espolsa una mica de sucre, deixa caramel·litzar lleugerament, tot remena'n bé.
Afegeix aproximadament 1/8 de litre d'aigua.
Cou durant 8 minuts com a màxim o fins que hagi evaporat l'aigua de cocció, les pastanagues haurien d'estar al dente.
Espolsa pel damunt, el julivert picat finament i la crema.
Remena bé el conjunt i deixa en el foc apagat durant 3 minuts més.
Pots acompanya un plat de carn, amb les pastanagues a la crema i patates cuites o puré.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1473 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: