Pasta amb espàrrecs verds

Ingredients

  • 500 grams d'espàrrecs verds
  • 1 grapat d'alfàbrega
  • 1 gra d'all
  • 60 grams d'ametlles pelades
  • 500 grams de pasta
  • 60 grams de formatge curat ratllat
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • ½ llimona orgànica suc i pell
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Esbandeix els espàrrecs, pela el terç inferior, talla els extrems i talla les tiges en diagonal en trossos de 2 a 3 cm de llarg.
Esbandeix l'alfàbrega, agita, asseca, separa les fulles i talla finament.
Pela i pica bé els alls.
Pica també bé, les ametlles.
Posa tots els ingredients preparats juntament amb la pasta, el parmesà, l'oli, la ratlladura de llimona, el suc de llimona, un polsim de sal, pebre i 1 litre d'aigua aproximadament en una cassola.
Tapa, porta a ebullició i cuina a foc lent, aproximadament uns 10 minuts.
Treu la tapa i remena de tant en tant.
Agrega una mica més d'aigua si cal.
Condimenta la pasta al gust abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: