Espàrrecs gratinats amb pa ratllat

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de pa ratllat
  • 2 quilos d'espàrrecs verds
  • 8 grans d'all
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • 160 grams de parmesà (acabat de ratllar)
  • 4 pessics de sal i pebre blanc

4 racions

Elaboració

Talla els extrems dels espàrrecs, pela només el terç inferior i cuina els espàrrecs en aigua amb sal, al dente.
Retira i col·loca en un bol amb aigua gelada, perquè el color verd quedi.
Escorre i reserva
Posa els espàrrecs en una safata per al forn, ben greixada.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
En una paella escalfa oli, agrega l'all ben picat i cuina fins que quedi translúcid i comenci a enrossir, afegeix el pa ratllat i salta tot remenant, fins que quedi una mica torrat
Reparteix el saltejat pel damunt dels espàrrecs, juntament amb el formatja parmesà.
Gratina la safata d'espàrrecs al forn preescalfat durant uns 2 minuts i serveix de seguida.

Notes

Els espàrrecs gratinats són un acompanyament ideal per a la carn o el peix.
Aquesta recepta és fàcilment digerible i té un gust molt delicat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: