Pesto de pastanaga

Ingredients

  • 350 grams de pastanagues
  • 1 dl i ½ d'aigua
  • 1 dl de taronja
  • 40 grams de pinyons
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 40 grams de parmesà
  • Sal i pebre del molí.

1 racions

Elaboració

Torra els pinyons lleugerament, sense afegir greix, i deixa refredar.
Deixa de banda.
Pela les pastanagues i ratlla amb el ratllador.
Porta aigua i el suc de taronja a ebullició.
Afegeix les pastanagues i cuina uns 6 minuts.
Treu la meitat de les pastanagues amb la paleta d'espuma i deixa de banda.
Agrega els pinyons a la resta de pastanagues a la cassola.
Aboca l'oli d'oliva i tritura bé el conjunt.
Ratlla el formatge parmesà i barreja amb les pastanagues reservades.
Mescla tot,
Condimenta el pesto al teu gust i posa'l a part en gots de vidre.

Notes

En compte de pinyons pot fer servir anous o pistatxos


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1878 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: