Risotto d’espinacs i bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de fulles d'espinacs
- 50 grams de mantega
- 400 grams de bolets, frescos
- 1 l de brou vegetal
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 1 polsim de pebre
- 400 grams d'arròs per risotto
- 1 polsim de sal
- 20 ml d'oli de bolets porcins
- 125 ml de vi blanc sec
- 1 ceba
4 racions
Elaboració
Pica ben fina la ceba, amb el ganivet o el tallador.
Renta els bolets i les fulles d'espinacs, asseca i talla els bolets a rodanxes fines.
Escalfa una cullerada i mitja d'oli d'oliva, salta les cebes fins que siguin translúcides i, a continuació, afegeix l'arròs.
Salta breument i desglaça amb el vi blanc.
Quan el vi sagí evaporat, porta l'arròs a ebullició i cuina a foc lent fins que estigui al dente.
Afegeix gradualment el brou de verdures i remena sovint, perquè l'arròs no s'enganxi al fons de la cassola.
Tan aviat com l'arròs del risotto sigui cuit, agrega flocs de mantega, l'oli de bolets Puccini i el formatge parmesà.
Escalfa l'oli d'oliva restant i afegeix els espinacs i els bolets perquè l'espinac s'esfondri, i cuina fins que els bolets prenguin un bonic colo daurat.
Agrega les verdures al risotto i remena sovint.
Condimenteu el risotto amb sal i pebre.
Serveix en plats preescalfats i guarneix amb encenalls de formatge parmesà pel damunt.
Notes
Alguna vegada has pensat a afegir espinacs verds al teu risotto de bolets? Aquesta recepta ofereix més que una meravellosa combinació de colors!

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c