Estofat de bou amb anxoves
Ingredients
- 800 g de carn de bou a tacs
- 2 cebes
- 6 filets d'anxova
- 1 gra d'all
- 6 tomàquets
- 2 fulles de llorer
- 30 g de mantega
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 500 ml de brou de carn
- 2 cullerades de farina
- 1 copa de vi blanc sec
- Pebre en gra
- Sal
4 racions
Elaboració
Pelem i piquem la ceba juntament amb la dent d'all, sofregim la picada en una cassola amb l'oli i la mantega, afegim les anxoves trossejades, remenem i deixem coure lentament fins que les anxoves s'hagin desfet i la ceba estigui transparent.
Afegim a la cassola els daus de carn enfarinats i els deixem daurar, assaonats amb una mica de sal i una mica de pebre acabat de moldre i afegim les fulles de llorer, prèviament rentades, banyem amb el vi, esperem a que s'evapori i hi afegim els tomàquets pelats i sense les llavors, aixafem amb una forquilla.
Continuem amb la cocció de l'estofat a foc mitjà amb la cassola tapada, i afegim de tant en tant una mica de brou calent, quan la carn estigui tendra traiem les fulles de llorer i servim ben calent.
Notes
Podem servir amb un puré de patata, pasta o arròs
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.