Bacallà de l’hostal

Categoria:
Típica de: Espanya → Premia de Dalt
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 2 ous durs
  • 1 picada
  • Pèsols de Llavaneres
  • Farina,
  • Aigua,
  • Safrà,
  • Alls I julivert

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu el bacallà amb l’oli ben calent, sense que s’arribi a daurar.
Tritureu amb una batedora la picada, l’all i el julivert, un pessic de safrà, una cullerada de farina i un got d’aigua.
Aboqueu aquesta pasta per sobre del bacallà i ho aneu movent fi ns que quedi tot ben lligat.
Posar els ous durs tallats per la meitat per sobre

Notes

Va molt bé acompanyar aquest bacallà amb uns pèsols de Llavaneres bullits.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: