Tallarines amb pollastre i xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr. de Tallarines,
  • 200 gr. de pit de pollastre,
  • 200 gr. de xampinyons,
  • 2 grans d'all,
  • 1 got de brou de pollastre,
  • 1 decilitre de llet,
  • 2 cullerades de farina,
  • 100 gr. de formatge, oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente, refrescar i reservar-la.
Tallar els xampinyons a làmines, saltejar en una paella de fons gruixut amb dos alls tallats a làmines, fins que eliminin l'aigua que deixen anar i agafin un bonic color daurat.
Tallar el pit en filets fins i aquests en tires, afegir als chapiñones saltejar a foc fort i quan estiguin daurats reservar.
En la mateixa paella, amb dues cullerades d'oli, afegir la farina, sofregir uns instants i afegir la llet per fer una salsa, remoure bé perquè no es facin grumolls i afegir a poc a poc brou de pollastre, fins aconseguir una salsa clareta, afegir formatge curat ratllat i coure a foc suau fins que el formatge estigui ben dissolt.
Afegir la pasta reservada a la paella de la salsa, afegir el pollastre amb els xampinyons, barrejar bé i col · locar en una font apta per al forn, escampar més formatge per sobre i gratinar, quan prenguin un color daurat, servir immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: