Tira de vedella rostida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 800 grams de tira de costella de vedella
  • 8 cullerades d’oli
  • 4 cullerades de vinagre de vi
  • 2 claus
  • 1 pessic d’orenga
  • Unes gotes de tabasco
  • 1 fulla de llorer
  • Suc de mitja llimona

Sal i pebre:

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 180º.
Picar les espècies amb l’oli, el vinagre, el suc de llimona i el tabasco.
Untar la tira amb la mescla.
Col•locar-la en una font de forn amb reixes, amb mig got d’aigua al fons. Rostir-la 10 minuts, donar la volta a la carn i llavors, pintar-la un altre cop. Enfornar 10 minuts més. Tornar-la a pintar i completar el rostit durant 5 minuts més.
Retirar la reixa, tirar un raig d’aigua a la font i raspar per desenganxar els sucs.
Servir-ho amb la carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: