Tallarines a la bolonyesa amb bolets saltats

Ingredients

  • 500 grams de tagliatelle all'uovo
  • 400 grams de salsa de tomàquet
  • 100 grams de bolets mixtes
  • 20 grams d'oli d'oliva
  • 10 grams de julivert
  • Sal al gust

Elaboració

Tallar els bolets en rodanxes i daurar-los en una paella durant uns cinc minuts, afegir el julivert just abans de retirar del foc.
Escalfar a la paella durant un parell de minuts la salsa de tomàquet, a continuació afegir els bolets.
Coure les Tagliatelle en abundant aigua amb sal, escórrer-las i afegir-las a la salsa.
Barrejar durant un parell de minuts i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

961 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: