Conill amb mongetes verdes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • 2-3 grans d'all
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet
  • 1 llauneta de xampinyons laminats
  • 300 g. de mongetes verdes (poden ser congelades)
  • 1 pastilla de brou de pollastre
  • 1 got gran de vi blanc
  • Pebre picant o dolç
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

Posem és una cassola àmplia una mica d'oli i ofeguem el conill trossejat, li anem incorporant els ingredients per aquest ordre: Els alls laminats, la ceba en juliana, el tomàquet pelat i picat i les mongetes tendres.
Ho anem remenant perquè es vagin integrant els ingredients.
Li posem el vi blanc i deixem que arribi a ebullició.
Li posem la pastilla de brou i el pebre vermell.
Tapem la cassola i deixem que es faci a foc mitjà fins que estigui el conill gairebé fet però que quedi encara una mica de salsa.
Li posem finalment els xampinyons
Li donem unes voltes amb cura que la carn no es desfaci
Deixem que bulli tot junt una mica fins que la salsa redueixi i espesseixi
I emplatem el conill amb les mongetes verdes i les altres verdures
Regant tot amb la salsa espesseta i ben calent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: