Mongetes blanques amb espinacs

Ingredients

  • 300 grams de mongetes blanques.
  • 100 grams d'espinacs.
  • 75 grams de tomàquet madur.
  • 100 grams de ceba.
  • Una branca de julivert.
  • 1 gra d'all.
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolç.
  • Oli.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem les mongetes en remull, en aigua freda, durant la nit anterior.
L'endemà escorrem i traslladem a una cassola.
Afegim la ceba picada, el tomàquet pelat i tallat a trossos petits, el llorer, l'all, el julivert, el pebre vermell, l'oli cru i es cobreix amb aigua freda.
Quan trenca el bull, baixem el foc, i deixem coure lentament, procurant que les mongetes estiguin sempre cobertes d'aigua, perquè no deixin anar la pell.
Coem durant 90 minuts o fins que estiguin tendres, assaonem de sal, afegim els espinacs nets i trossejats. Seguim coent poc a poc durant 5 minuts.
Retirem del foc i es deixen reposar, tapades, uns deu minuts abans de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: