Pollastre rostit amb figues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre d'1 kio i 1/2
  • 100 gr. pernil dolç
  • 16 figues frescas o secas remulladas
  • 1 ceba
  • 1 Cullerada sopera de pinyons
  • 2 Cullerades de mel
  • 1 Cullerada sopera de vinagre de poma
  • 40 grams de mantega
  • 1 Cullerada d'oli
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a 180 graus.
Fregir el fetge tallat a trossos i barrejar després amb els pinyons, el pernil, també tallat a trossos, i 4 figues talladas.
Salpebrar.
Posar aquesta farsa a l'interior del pollastre, cosir i posar-lo en una font greixada i entrar-al forn. Després de 30 minuts, donar-li la volta i afegir la ceba tallada a rodanxes a la font.
Prosseguir la cocció, regant el pollastre amb el seu suc i afegint aigua, si cal.
Dissoldre la mel en el vinagre, i tallar les figues restants en quarts.
Transcorreguts altres 20 minuts, donar la volta al pollastre i posar les figues a la font.
Pintar el pollastre amb la barreja de mel. Repartir la resta sobre les figues i distribuir uns trossos de mantega per sobre.
Deixar que acabi la cocció 10 minuts més i servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: