Pollastre rostit amb figues
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre d'1 kio i 1/2
- 100 gr. pernil dolç
- 16 figues frescas o secas remulladas
- 1 ceba
- 1 Cullerada sopera de pinyons
- 2 Cullerades de mel
- 1 Cullerada sopera de vinagre de poma
- 40 grams de mantega
- 1 Cullerada d'oli
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Escalfar el forn a 180 graus.
Fregir el fetge tallat a trossos i barrejar després amb els pinyons, el pernil, també tallat a trossos, i 4 figues talladas.
Salpebrar.
Posar aquesta farsa a l'interior del pollastre, cosir i posar-lo en una font greixada i entrar-al forn. Després de 30 minuts, donar-li la volta i afegir la ceba tallada a rodanxes a la font.
Prosseguir la cocció, regant el pollastre amb el seu suc i afegint aigua, si cal.
Dissoldre la mel en el vinagre, i tallar les figues restants en quarts.
Transcorreguts altres 20 minuts, donar la volta al pollastre i posar les figues a la font.
Pintar el pollastre amb la barreja de mel. Repartir la resta sobre les figues i distribuir uns trossos de mantega per sobre.
Deixar que acabi la cocció 10 minuts més i servir
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.