Cintes amb carabassó i tomàquet confitat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 grams de cintes de pasta seca o fresca
  • 2 carabassons mitjans
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 beina de vainilla
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

Elaboració

Feu una incisió en forma de creu a la base dels tomàquets i escaldeu-los en aigua bullent durant 20 segons. Escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda. Després, peleu-los, elimineu-ne les llavors i talleu-los a daus.
A part, talleu la beina de vainilla al llarg i introduïu-la en un cassó amb una tassa d’oli. Poseu-ho al foc i, quan comenci a escalfar-se, retireu-ho, afegiu-hi els daus de tomàquet i deixeu-ho refredar.
Mentrestant, renteu els carabassons, despunteu-los i talleu-los a tires molt fines. Escaldeu-les en un cassó amb aigua bullent i un pessic de sal durant 1 minut, i escorreu-les amb una escumadora.
En un altre cassó, coeu la pasta en aigua bullent abundant i mescleu-la en plats amb els carabassons, el tomàquet i el seu oli.
Condimen­teu-ho amb pebre i rectifiqueu-ho de sal abans de servir-ho.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: