Conill al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • Curri en pols
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge
  • 150 g de Prunes seques sense pinyol
  • 500 g de escalunyes
  • 1 copa de brandi
  • 1 copa d'aigua
  • 1 tomàquet madur
  • 6 cebetes petites
  • Un grapat d'avellanes
  • Un grapat d'orellanes
  • Farigola

4 racions

Elaboració

Per començar, salpebrem els trossos de conill i ho passem per un plat amb curri en pols.
A l'olla exprés amb oli, daurem el conill.
Incorporem les escalunyes en quarts i les cebetes amb las prunes sense pinyol, las orellanes i les avellanes.
Afegim també 1 tomàquet sense pell ni Llavors picat en quadradets.
Mullem amb 1 copeta de brandi i una d'aigua.
Tanquem l'olla i ho deixem coure a foc mitjà Durant 15 minuts.
Obrim l'olla i ho deixem coure a foc suau Durant 15 minuts més.
Servim i decorem amb farigola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: