Amanida de pasta alemanya

Ingredients

  • 4 Ous d'usos
  • 2/3 de llauna de pèsols
  • 1/3 de llauna de cogombres adobats
  • 2/3 tassa de iogurt
  • 400 grams de pasta (fideus grossos cur-vats)
  • 2/3 de llauna de pastanagues
  • 2/3 de got de salsa per amanida
  • 1 pessic de sal
  • 400 grams de salsitxa

4 racions

Elaboració

Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
A continuació, refreda amb aigua freda, cola, escórrer i reserva
Talla a rodanxes la pastanaga i els cogombres adobats.
Talla la salsitxa i els ous durs en forma de daus.
Barreja tots els ingredients amb la pasta cuita.
Per la salsa d'amanida, afegeix una mica de líquid de la llauna de cogombre i el iogurt, assaona al gust.
Buida sobre l'amanida, la salsa d'amanida preparada, refrigera una estona per que es vagin impregnar tots el sabors.

Notes

Tots els productes de les llaunes es poden preparar amb verdures fresques


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1840 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: