Pesto de pastanagues

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pastanagues ratllades
  • 100 g de nous pelades
  • 60 g d'ametlles pelades
  • 1 Cullerada d'espècies, qualsevol combinació que us agradi, comí, sèsam, cúrcuma.
  • 1 cullerada de vinagre de poma
  • 2 cullerades de tahina
  • 2 cullerades (o més) d'Oli d'Oliva
  • El suc de mitja llimona

4 racions

Elaboració

Posar tots els ingredients a la picadora o processador d'aliments i picar fins a integrar i convertir-los en pasta.
Afegir oli fins a obtenir la textura desitjada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

825 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: