Canelons de tonyina

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 250 grams de tonyina en oli
  • 2 ous durs
  • 200 grams de ceba picada fina
  • 100 grams de xampinyons
  • 50 grams de formatge gruyere ratllat
  • 2 cullerades d'extracte de tomàquet
  • 3 cullerades d'oli

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba en una cassola, afegeix els xampinyons i cou fins que quedin sense aigua.
Afegeix la tonyina, els ous, l'extracte de tomàquet i retira del foc
Incorpora el formatge ratllat i remena amb una cullera de fusta.
Farceix els canelons, i cobreix amb salsa beixamel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: