Canelons de pit de pollastre

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 2 pits de pollastre.
  • 6 cebes grans.
  • 60 grams de formatge emmental ratllat.
  • 6 cullerades d'oli.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega a foc lent les cebes fins que estiguin toves, assaona amb sal i nou moscada.
Fregeix els pits i tritura-ls.
Fora del foc, barreja el pollastre amb la ceba i afegeix el formatge.
Un cop ben barrejat, omple els canelons.
Cobreix amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: