Tallarines amb fonoll

Ingredients

  • 4 peces de fonoll
  • 400 g de tallarines
  • 200 ml de nata
  • Sal
  • Pebre
  • 6 cullerades de formatge ratllat de la teva elecció

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en abundant aigua amb sal.
Neteja i talla el fonoll a rodanxes fines i cuina amb la crema, té que quedar al dente. Assaona amb sal i pebre.
Escorre les tallarines i afegeix al fonoll amb crema
Cou durant uns 5 minuts més a foc molt moderat.
Incorpora el formatge i si és necessari assaona una altra vegada
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1845 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: