Gelat d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats madurs
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • 100 g de sucre glaç
  • 50 g de crema doble
  • 150 g de iogurt natural
  • 100 g de gerds congelats (descongela abans del seu ús)

4 racions

Utensilis

Màquina de fer gelats

Elaboració

Talla els alvocats per la meitat, treu el nucli i separa la carn de la closca.
Ruixa amb el suc de llimona.
Afegeix el sucre en pols, la crema i el iogurt.
Tritura amb la batedora de mà.
Aboca la barreja en una màquina de gelats i congela.
Just abans de servir, abocar en els gots on serveixes el gelat, el suc després durant la descongelació.
Barreja bé els gerds en el líquid de descongelació i posa el gelat d’alvocat a sobre.

Notes

Si no es te disponible cap màquina de fer gelats. Posa la massa en el congelador com a mínim 3 hores De tan en quan s'agita amb una cullera per que no es formin cristalls de gel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: