Crema de plàtan

Ingredients

  • 2 plàtans
  • 4 cullerades de crema en pols de vainilla (75 g)
  • 5 dl de llet

4 racions

Elaboració

Prepara la crema d'acord amb les instruccions i reserva a la nevera.
Aixafa els plàtans i mescla amb la crema de vainilla, tritura el conjunt fins a obtenir un puré ben fi.
Serveix la crema de plàtan amb gots o copes i decora amb rodanxes de plàtan
Amb 250 g de Quark i 2,5 dl de crema de vainilla obtindrem una crema molt agradable.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: