Canelons d'espinacs i Ous durs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 1 quilo i ½ d'espinacs
  • 3 ous durs
  • 100 grams de formatge Gruyère ratllat
  • 80 grams de mantega
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bull i escorre els espinacs i tritura juntament amb els ous durs.
Ofega els espinacs amb la mantega i deixa refredar.
Afegeix el formatge gruyère i salpebra al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb la salsa de tomàquet, espolsa amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: