Risotto de vainilla amb espàrrecs i cerfull

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 escalunya picada
  • Mantega per saltar
  • 125 g d'arròs per risotto
  • ½ gra d'all
  • Vi blanc 0,75 dl
  • 6 dl de brou
  • 200 g d'espàrrecs verds preparats, i tallats diagonalment.
  • ½ beina de vainilla, oberta a la meitat
  • Una mica de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • 1 cullerada de mantega
  • 2-3 cullerades de formatge Sbrinz acabat de ratllat.
  • 1 cullerada de cerfull picat

2 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega.
Afegeix l'arròs i salta fins que estigui transparent
Agrega l'all premsat i desglaça amb el vi blanc, cou fins a la total evaporació del vi.
Aboca a poc a poc el brou. Afegeix els espàrrecs i la beina de vainilla.
Bes afegint el brou restant a mesura que l'arròs el vagi absorbint.
Cou a foc mitjà remenant sovint, durant 15 a 18 minuts o fins que l’arròs estigui al dente.
Aboca el suc de llimona i salpebra al gust.
El risotto ha de tenir una consistència espessa.
Afegeix i barreja la mantega, el sbrinz i el cerfull.
Retira del foc i deixa reposar tapat 5 minuts.
Retira la beina de vainilla i serveix en plats fondos escalfats
Escampa formatge Sbrinz i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: