Risotto de vainilla amb espàrrecs i cerfull
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 escalunya picada
- Mantega per saltar
- 125 g d'arròs per risotto
- ½ gra d'all
- Vi blanc 0,75 dl
- 6 dl de brou
- 200 g d'espàrrecs verds preparats, i tallats diagonalment.
- ½ beina de vainilla, oberta a la meitat
- Una mica de suc de llimona
- Sal i pebre
- 1 cullerada de mantega
- 2-3 cullerades de formatge Sbrinz acabat de ratllat.
- 1 cullerada de cerfull picat
2 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba en la mantega.
Afegeix l'arròs i salta fins que estigui transparent
Agrega l'all premsat i desglaça amb el vi blanc, cou fins a la total evaporació del vi.
Aboca a poc a poc el brou. Afegeix els espàrrecs i la beina de vainilla.
Bes afegint el brou restant a mesura que l'arròs el vagi absorbint.
Cou a foc mitjà remenant sovint, durant 15 a 18 minuts o fins que l’arròs estigui al dente.
Aboca el suc de llimona i salpebra al gust.
El risotto ha de tenir una consistència espessa.
Afegeix i barreja la mantega, el sbrinz i el cerfull.
Retira del foc i deixa reposar tapat 5 minuts.
Retira la beina de vainilla i serveix en plats fondos escalfats
Escampa formatge Sbrinz i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.