Carpaccio de Carabassó cru amb Vinagreta de Curri
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 15 g de Curri Madràs -
- 1 kg de carabassó -
- 15 cl d'oli d'oliva -
- 8 cl de suc de llimona -
- 1 manat d'alfàbrega -
- 1 g d'all en pols
- 3 tomàquets frescos -
- 60 g de panses de Corint -
- Sal i pebre molt
10 racions
Elaboració
Talla els carabassons al llarg en tires molt fines, ruixa amb el suc de llimona i deixa marinar durant 15 minuts, i escorre bé.
Renta els tomàquets i elimina les llavors.
Talla el Tomàquet en cubs petits.
Mescla, l'oli d'oliva, el Curri Madràs, l'alfàbrega i l'all en pols i emulsiona el conjunt.
Pinzella les tires de carabassó amb la pasta obtinguda.
Col·loca el carpaccio de carabassó en una font de servir i e escampa-trossets de tomàquet i panses de Corint pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3841 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.