Carpaccio de Carabassó cru amb Vinagreta de Curri

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 15 g de Curri Madràs -
  • 1 kg de carabassó -
  • 15 cl d'oli d'oliva -
  • 8 cl de suc de llimona -
  • 1 manat d'alfàbrega -
  • 1 g d'all en pols
  • 3 tomàquets frescos -
  • 60 g de panses de Corint -
  • Sal i pebre molt

10 racions

Elaboració

Talla els carabassons al llarg en tires molt fines, ruixa amb el suc de llimona i deixa marinar durant 15 minuts, i escorre bé.
Renta els tomàquets i elimina les llavors.
Talla el Tomàquet en cubs petits.
Mescla, l'oli d'oliva, el Curri Madràs, l'alfàbrega i l'all en pols i emulsiona el conjunt.
Pinzella les tires de carabassó amb la pasta obtinguda.
Col·loca el carpaccio de carabassó en una font de servir i e escampa-trossets de tomàquet i panses de Corint pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: