Salsa de Tonyina per un Plat de pasta

Ingredients

  • 2 decilitres i ½ de crema de llet
  • 1 llauna de tonyina,
  • 1 ceba petita,
  • 1 rajolí de vinagre balsàmic,
  • 1 mica de sal,
  • Pebre acabat de moldre,
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i fregeix en una paella amb oli d'oliva.
Afegeix la tonyina i cuina a foc lent fins que tingui un bon color marró clar
Agrega la crema de llet, barreja bé i assaona al gust, afegeix un rajolí d'un bon vinagre balsàmic vell, a continuació, afegeix la sal i assaona amb pebre acabat de moldre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2697 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: