Gratin de cols de Brussel•les i castanyes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de Cols de Brusselles
  • Sal
  • 250 g de castanyes
  • 4 ous
  • 4 dl de llet
  • Pebre
  • 100 g de formatge Emmental

4 racions

Elaboració

Prepara les cols de Brussel•les i cou en abundant aigua amb sal durant uns 10 minuts fins que estiguin al dente, esbandeix amb aigua freda i escorre.
Talla les castanyes transversalment amb un ganivet afilat. Cou en aigua bullent durant 5 Minuts. Escorre i col•loca en aigua freda. Elimina la closca de les castanyes. Distribueix en una font per gratinar junt amb les cols de Brussel•les.
Prees calfa el forn a 200 graus. Bat els ous amb la llet. Assaona amb sal i pebre i aboca sobre les cols de Brussel•les i les castanyes. Ratlla el formatge pel damunt i gratina al centre del forn durant uns 20 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: