Petites Hamburgueses de Pastanaga i Api

Ingredients

  • 300 g de pastanagues netes i pelades
  • 300 g d'api net i pelat
  • 1 ou
  • 100 g de quark
  • 3 cullerades de farina
  • Aproximadament 2 culleradetes de sal i pebre
  • 3 cullerades de mantega o oli

4 racions

Elaboració

Ratlla les pastanagues i l'api amb un ratllador gruixut.
Barreja amb l’ou, el quark i la farina
Assaona amb sal i pebre.
Calenta l'oli en una paella.
Posa a la paella, per cada petita hamburguesa, 2 cullerades de la barreja
Fregeix a foc mitjà durant uns 4 minuts, dona la volta amb cura i acaba de fregir, aproximadament, 3 minuts mes.
Serveix amb una amanida

Notes

L’api que utilitzem a la cuina Suïssa, no es igual que el d’Espanya, aquí fem servir l’api rave, us poso una foto, per que veieu com es. L'api nap és una gran arrel generalment molt gruixuda, esfèrica i envoltada de petites arrels secundàries, que solen ser retirades per a la seva comercialització. El seu color és marró terra i la seva carn és dura i compacta de color blanc groguenc. És molt suculenta i d'acusat sabor a api, però més dolç i perfumada.
A Espanya no es conrea pràcticament, no obstant això es produeix abundantment en tots els països de l'Europa occidental, sent un vegetal de consum popular, sobretot a Alemanya, Itàlia, França, i Anglaterra.
Tallat en tires o ratllat és ideal en amanides i bullit, s'utilitza en nombrosos guisats, resultant així mateix una excel·lent guarnició per a plats de carns i peixos.


Recepta de cuina de Petites Hamburgueses de Pastanaga i Api
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Petites Hamburgueses de Pastanaga i Api
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1209 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
L’api que utilitzem a la cuina Suïssa, no es igual que el d’Espanya, aquí fem servir l’api rave, us poso una foto, per que veieu com es. L'api nap és una gran arrel generalment molt gruixuda, esfèrica i envoltada de petites arrels secundàries, que solen ser retirades per a la seva comercialització. El seu color és marró terra i la seva carn és dura i compacta de color blanc groguenc. És molt suculenta i d'acusat sabor a api, però més dolç i perfumada.
A Espanya no es conrea pràcticament, no obstant això es produeix abundantment en tots els països de l'Europa occidental, sent un vegetal de consum popular, sobretot a Alemanya, Itàlia, França, i Anglaterra.
Tallat en tires o ratllat és ideal en amanides i bullit, s'utilitza en nombrosos guisats, resultant així mateix una excel·lent guarnició per a plats de carns i peixos.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: