Pebrots de Padró fregits

Ingredients

  • 6 grans d'all
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 grams de pebrots de Padró
  • 2 cullerades de mel líquida
  • Flor de sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Aixafa l’all amb un ganivet.
Calenta l'oli en una paella àmplia.
Agrega els pebrots i fregeix a foc mitjà durant uns 5 minuts. Afegeix l'all i continua fregint durant 2 minuts més.
Afegeix la mel i cuina tot remenant per uns segons fins que la mel s'hagi dissolt.
Assaona amb flor de sal i pebre.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: