Carpaccio d’ous amb oli de cibulet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 llesques de pa de sègol (400 g)
  • 100 grams de formatge fresc
  • 1 cullerada d'aigua embotellada o vi blanc sec
  • ½ cullerada de mostassa de gra gruixut
  • Una mica de pebre
  • 4 ous durs
  • ½ manat de raves a rodanxes
  • 15 grams de brots de ceba.
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • ½ manat de cibulet tallat fi
  • 2 cullerades d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Amb el forn preescalfat a 200 graus, torra les llesques de pa, durant uns 10 minuts sobre la reixeta, retira i deixa refredar una mica.
Barreja el formatge amb l’aigua mineral, la mostassa i el pebre, i estén la barreja sobre les llesques de pa.
Talla els ous a rodanxes, i col·loca sobre el pa torrat junt amb els raves i els brots de ceba, assaona al gust amb sal i pebre.
Barreja el cibulet amb l’oli i goteja sobre el carpaccio d’ous
Es pot eliminar la closca dels ous, sota l'aigua.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2058 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: