Tiramisú de maduixa

Ingredients

Per la crema de maduixes:

  • 250 grams de maduixes
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de vi de Porto (vermell)
  • 1 culleradeta de suc de llimona

Per la crema de mató:

  • 250 grams de mató baix en greix
  • 250 grams de mascarpone
  • 4 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de vi de Porto (vermell)
  • 1 dl i 1/2 de crema de maduixes preparada

Per decorar:

  • 150 grams de llengües de gat
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • 100 g de maduixes

4 racions

Elaboració

Crema de maduixes:

Fes un puré amb les maduixes, el sucre, les dues cullerades de vi de Porto i el suc de llimona, i reserva a la nevera.

Crema de mató:

Barreja el mato amb el mascarpone, el sucre i 1 cullerada de vi de Porto, bat la crema a punt de neu i agrega a la barreja.
En una forma rectangular (d'aproximadament 1 litre), posa la meitat de les llengües de gat, al damunt aboca, la meitat de la crema de maduixes i a sobre reparteix la meitat de la crema de mató.
Cobreix amb la resta de llengües de gat i al damunt la resta de crema de maduixes i la crema de mató.
Tapa i reserva a la nevera durant aproximadament 2 hores.
Just abans de servir, espolsa tota la superfície amb el cacau en pols i decora amb la resta de maduixes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Òskar Haddock diu:
Quan dius "1 dl i 1/2 de crema", a quina et refereixes?
Crema de llet (nata) per cuinar?
Crema de llet (nata) per montar?
O, quin tipus de crema?
Joan Corminas diu:
Amic Bar Haddoch:
El decilitre i mig de crema, es refereix a la crema de maduixes, que hem preparat.
Amb una forta abraçada
Joan

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: