Merenga amb maduixes

Ingredients

  • 500 grams de maduixes netes
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 3 a 4 cullerades de suc de taronja
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla
  • 2 dl i ½ de crema
  • ½ sobre de vainilla
  • 90 grams de merengues, trencades en trossos

4 racions

Elaboració

Talla les maduixes en cubs, barreja amb suc de llimona i suc de taronja, agrega el sucre i 1 culleradeta de sucre de vainilla i fes un puré amb la meitat del preparat.
Bat la crema de llet a punt de neu, afegeix el ½ sobre de vainilla i barreja amb el puré de maduixes.
Posa capes de maduixes, la crema de maduixa i la merenga en gots alts i serveix immediatament.


Recepta de cuina de Merenga amb maduixes
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1488 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: