Merenga amb maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de maduixes netes
- 1 cullerada de suc de llimona
- 3 a 4 cullerades de suc de taronja
- 2 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 2 dl i ½ de crema
- ½ sobre de vainilla
- 90 grams de merengues, trencades en trossos
4 racions
Elaboració
Talla les maduixes en cubs, barreja amb suc de llimona i suc de taronja, agrega el sucre i 1 culleradeta de sucre de vainilla i fes un puré amb la meitat del preparat.
Bat la crema de llet a punt de neu, afegeix el ½ sobre de vainilla i barreja amb el puré de maduixes.
Posa capes de maduixes, la crema de maduixa i la merenga en gots alts i serveix immediatament.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.