Pits de pollastre amb cireres

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • Farina
  • 1 escalunya
  • 30 grams de mantega
  • 1 copa de Brandi
  • 2 cullerades de vi blanc
  • 200 grams de cireres negres sense pinyol
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Enfarina els pits de pollastre i fregeix en la mantega amb escalunyes picades.
Aboca el brandi i flameja.
Afegeix el vi blanc, la sal, el pebre i cuina per 10 minuts.
Agrega les cireres desossades tenint cura de no perdre el suc.
Afegeix els pits de pollastre i continua la cocció durant 5 minuts més.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: