Pits de pollastre amb avellanes
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 2 tiges d'api
- 2 pastanagues
- 1 escalunya
- 150 grams d'avellanes triturades
- 1 Copa de vi blanc
- 1 raig d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Farina
4 racions
Elaboració
Talla l'api i la pastanaga a rodanxes.
Talla els pits de pollastre en tires, enfarina i cuina a foc alt durant uns minuts en una paella amb una mica d'oli i en la qual sa sofregit l'escalunya finament picada.
Assaona amb sal i pebre.
Quan la carn es dauri, retira de la paella i passa-ho a les avellanes triturades com si anessis a empanar-les.
Posa les verdures a la paella, mulla amb el vi i cou a foc lent, tapat, durant 10 minuts.
Quan les verdures siguin cuites, posa de nou el pollastre a la paella, escampa-hi les avellanes restants i cuina 10 minuts més.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1439 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.