Pits de pollastre amb avellanes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 2 tiges d'api
  • 2 pastanagues
  • 1 escalunya
  • 150 grams d'avellanes triturades
  • 1 Copa de vi blanc
  • 1 raig d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Farina

4 racions

Elaboració

Talla l'api i la pastanaga a rodanxes.
Talla els pits de pollastre en tires, enfarina i cuina a foc alt durant uns minuts en una paella amb una mica d'oli i en la qual sa sofregit l'escalunya finament picada.
Assaona amb sal i pebre.
Quan la carn es dauri, retira de la paella i passa-ho a les avellanes triturades com si anessis a empanar-les.
Posa les verdures a la paella, mulla amb el vi i cou a foc lent, tapat, durant 10 minuts.
Quan les verdures siguin cuites, posa de nou el pollastre a la paella, escampa-hi les avellanes restants i cuina 10 minuts més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: