Pastís de carn farcit amb pernil, formatge i ou

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una forma rectangular ben greixada
  • 700 grams de carn picada
  • 100 grams de ceba picada
  • 100 grams de pa ratllat
  • 2 Ous
  • 2 grans d'all picats.
  • Sal i pebre
  • 120 grams de cansalada o pernil
  • 200 grams de formatge crema
  • 100 grams de formatge en llesques (per exemple, Gouda, Emmental).

4 racions

Elaboració

Barreja en un bol gran, la carn mòlta, la ceba, el pa ratllat, l'ou, els grans d'all i una bona quantitat de sal i pebre.
Posa la massa en una forma per anar al forn, a continuació, es pressiona una gran canal al centre.
Cobreix el canal amb les tires de cansalada, fins i tot cobreix també les vores del canal.
Cobreix les tires de cansalada amb la crema de formatge.
I sobre la capa de crema de formatge col·loca les llesques de formatge Emmental.
I ara trenca 3 ous, sense batre, dintre del canal preparat amb les tires de cansalada i els formatges.
Finalment, enforna el pastís de carn a 180 graus, durant 60 minuts.
Aquest pastís es pot menjar calent o fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: