Boles de formatge fregides

Ingredients

  • 1 paquet de puré de patates
  • 200 grams de formatge Appenzell
  • 2 rovells d'ou
  • 2 cullerades de farina
  • 1 ou batut
  • 2 cullerades de pa ratllat
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

1 paquet de puré de patates
200 grams de formatge Appenzell
2 rovells d'ou
2 cullerades de farina
1 ou batut
2 cullerades de pa ratllat
Oli per fregirPrepara el puré de patates d'acord a les instruccions del paquet.
Deixa refredar una mica.
Talla el formatge Appenzell en cubs petits, afegeix els rovells d'ou i agrega al puré de patates.
Fes boles amb una cullera per boles de gelats.
Passa, lleugerament, primerament les boles per farina, després per ou batut i a continuació, per pa ratllat.
Calenta bastant d'oli en una paella, i fregeix les boles de formatge fins que prenguin un bonic color daurat.
Retira i col·loca sobre paper absorbent de cuina.
Serveix amb una amanida de ruca, tomàquet i una samfaina de verdures.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1342 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: