Fruits vermells a la mel

Ingredients

  • ¼ kg de maduixots
  • 50 g de gerds
  • 50 g de mores
  • 50 g de nabius
  • 50 g de groselles
  • 2 cullerades de mel
  • 1 got d'aigua
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 fulla de gelatina
  • 4 fulles de menta fresca

4 racions

Elaboració

Posa a remull la gelatina en un bol amb aigua freda perquè s'estovi.
Cou 5 minuts la mel, el sucre, la menta i l'aigua.
Deixa reposar 10 minuts, i afegeix el suc de llimona.
Cola l'almívar i dissol la gelatina escorreguda.
Deixa refredar.
Reparteix les fruites en 4 copes o en un motlle humit.
Deixa quallar a la nevera.
Pots preparar aquestes postres el dia abans.
Resultarà millor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: