Flam d'ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Caramel:

  • 100 grams de sucre per fer el caramel.
  • Suc de llimona

Flam:

  • 5 ous.
  • 100 grams de sucre.
  • 100 grams d'ametlla torrada mòlta.
  • 3 dl de llet.

4 racions

Elaboració

Caramel:

En una paella aboca el sucre, el suc de llimona, i deixa que es caramel·litzi.
Vigila que quedi daurat, perquè si s'enfosqueix massa queda amb un gust amarg.
Omple la base dels motlles amb el caramel i reserva.

Flam:

Preescalfa el forn a 160 graus.
En un bol aboca els ous, i el sucre.
Bat i seguidament afegeix la llet i l'ametlla mòlta.
Aboca la preparació als motlles i posa en una safata al bany maria.
El bany, maria ha d'estar prèviament calent.
Enforna durant uns 45 minuts.
Passats els 45 minuts, fes la prova de l'agulla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3384 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: