Canelons de tonyina i cranc

Ingredients

  • 16 làmines de canelons
  • 200 grams de tonyina en oli d'oliva.
  • 100 grams de cranc.
  • 3 ous.
  • Pebrot escalivat
  • Tomàquet fregit.
  • Olives farcides de pebrot vermell
  • Maionesa i salsa rosa.
  • Enciam.
  • Sal pebre
  • Oli d'oliva verge extra.

4 racions

Elaboració

Bull els canalons en abundant aigua salada fins que estiguin al dente.
Escorre i col·loca sobre un drap de cuina.
Cou els ous en aigua amb sal durant 10 minuts i refreda en aigua freda.
En un bol, barreja la tonyina, el cranc, els ous, els dos pebrots, del piquillo tot ben trinxat.
Afegeix dues cullerades de maionesa i remena bé.
Omple els canelons amb aquesta massa.
En un plat o safata fes un fons d'enciam amanit i posa els canelons al damunt.
Guarneix amb maionesa, salsa rosa, olives farcides de pebrot vermell i rodanxes d'ou dur.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3385 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: