Col de Savoia amb ous i ceps

Ingredients

  • 15 grams de bolets de ceps secs
  • 10 tomàquets secs
  • 4 ous
  • 8 fulles grans de col de Savoia (uns 350 grams)
  • Sal
  • 1 ceba gran
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 10 baies de ginebre
  • Pebre negre del molí
  • 4 cullerades de pasta de tomàquet.

4 racions

Elaboració

Col·loca els bolets i els tomàquets en un bol, aboca 200 ml d'aigua tèbia i deixa inflar durant uns 10 a 15 minuts.
Punxa els ous, col·loca en aigua bullent, i cuina 10 minuts.
Renta les fulles de col de Savoia, talla i elimina la tija dura del mig.
Posa la col en aigua salada bullent i cuina uns 6 a 10 minuts.
Pela la ceba i talla a daus.
Escalfa 1 cullerada d'oli en una paella antiadherent, salta la ceba i deixa que la ceba es torni vidriosa.
Afegeix els bolets i els tomàquets secs, junt amb l'aigua de remull a la paella.
Aixafa les baies de ginebre en un morter o talla amb un ganivet gran, i afegeix a la barreja de bolets i ceba.
Condimenta amb sal i pebre, i cuina a foc mitjà durant 10 minuts.
Agrega els ous freds i pelats.
Retira les fulles de col i escorre molt bé.
Posa dues fulles de col de Savoia i superposa sobre paper de cuina, perquè s'assequin, pinzella amb pasta de tomàquet pel damunt i afegeix 1 cullerada aproximadament de cada una de la barreja de bolets.
Col·loca un ou al centre i embolica amb la col
Escalfa l'oli d'oliva restant, en una paella.
Col·loca els rotllets de col de Savoia amb les costures cap avall i fregeix-los per tots cantons, durant uns 10 minuts.
Presenta aquest plat, juntament amb la resta de barreja de ceba, fongs, verdures i el seu brou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

564 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!