Col de Savoia amb ous i ceps
Ingredients
- 15 grams de bolets de ceps secs
- 10 tomàquets secs
- 4 ous
- 8 fulles grans de col de Savoia (uns 350 grams)
- Sal
- 1 ceba gran
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 10 baies de ginebre
- Pebre negre del molí
- 4 cullerades de pasta de tomàquet.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Col·loca els bolets i els tomàquets en un bol, aboca 200 ml d'aigua tèbia i deixa inflar durant uns 10 a 15 minuts.
Punxa els ous, col·loca en aigua bullent, i cuina 10 minuts.
Renta les fulles de col de Savoia, talla i elimina la tija dura del mig.
Posa la col en aigua salada bullent i cuina uns 6 a 10 minuts.
Pela la ceba i talla a daus.
Escalfa 1 cullerada d'oli en una paella antiadherent, salta la ceba i deixa que la ceba es torni vidriosa.
Afegeix els bolets i els tomàquets secs, junt amb l'aigua de remull a la paella.
Aixafa les baies de ginebre en un morter o talla amb un ganivet gran, i afegeix a la barreja de bolets i ceba.
Condimenta amb sal i pebre, i cuina a foc mitjà durant 10 minuts.
Agrega els ous freds i pelats.
Retira les fulles de col i escorre molt bé.
Posa dues fulles de col de Savoia i superposa sobre paper de cuina, perquè s'assequin, pinzella amb pasta de tomàquet pel damunt i afegeix 1 cullerada aproximadament de cada una de la barreja de bolets.
Col·loca un ou al centre i embolica amb la col
Escalfa l'oli d'oliva restant, en una paella.
Col·loca els rotllets de col de Savoia amb les costures cap avall i fregeix-los per tots cantons, durant uns 10 minuts.
Presenta aquest plat, juntament amb la resta de barreja de ceba, fongs, verdures i el seu brou.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2074 visites.
 2074 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 Suïssa
 Suïssa primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 40 min.
 40 min. 
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns 
  Remenat
 Remenat 
  
  Salses
 Salses Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram