Hamburgueses d'ou
Ingredients
Per a 10 hamburgueses:
- 10 ous
- 5 llesques de cansalada
- 5 llesques de formatge cheddar
- 5 fulles d'enciam
- 5 tomàquets xerri
- 1 cullerada de sèsam blanc
- 1 cullerada de sèsam negre
- Sal
- Pebre
- 10 broquetes de fusta.
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Preescalfa el forn a 220 graus.
Col·loca les llesques de cansalada sobre una fulla de paper de forn, coberta amb una altra full, i cuina al forn durant uns 15- a 20 minuts fins que quedin cruixents.
Escorre les llesques sobre paper de cuina i talla per la meitat.
Bull els ous en aigua durant 10 minuts.
A continuació, els refredes, peles i talles per la meitat.
Neteja l'enciam, tria les fulles més delicades, renta i asseca.
Renta els tomàquets, talla per la meitat i retira la tija.
Talla les llesques de formatge a la mida de la meitat dels ous.
Condimenta la part inferior dels ous amb sal i pebre, col·loca al damunt l'enciam, el tomàquet, la cansalada i el formatge, posa a sobre la meitat superior de l'ou i fixa tot amb una broqueta de fusta.
Per evitar que els ous es tombin, de la safata de servir, pots aplanar la meitat inferior de l'ou amb un ganivet.
Barreja les llavors de sèsam blanc i negre i decora els ous amb elles.
Per descomptat, també pots fregir la cansalada a la paella.
Però em sembla més pràctic al forn perquè el greix no esquitxa i la cansalada no es torna negre tan ràpidament.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2504 visites.
 2504 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 - copia.mp4-.mp4-_Moment_2.jpg)


 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 60 min.
 60 min. 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Truita
 Truita Altres
 Altres Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram